Σχετικά με τη Liteboat

Η κωπηλασία γίνεται εύκολα

Σήμερα, η Liteboat είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή κωπηλατικών σκαφών αναψυχής. Στόχος μας είναι να παρέχουμε βάρκες κωπηλασίας που είναι εύχρηστες, πολύ σταθερές και ελαφριές. Προσφέρουμε 100% γαλλικές χειροποίητες κωπηλατικές βάρκες, οι οποίες απλοποιούν την κωπηλασία σε κάθε υδάτινο σώμα (είτε σε ποτάμι, είτε σε λίμνη, είτε στη θάλασσα) και λόγω του ελαφρού τους βάρους διευκολύνουν τη μεταφορά της βάρκας στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από διάφορους τύπους και μοντέλα κωπηλατικών σκαφών αναψυχής, αλλά και παράκτιων ή κωπηλατικών σκαφών, που συνδυάζουν σχεδιασμό, απόδοση, σταθερότητα, ασφάλεια και καινοτομία. Οι κωπηλατικές βάρκες μας θα σας δώσουν το καλύτερο πλεονέκτημα στις αθλητικές σας εξορμήσεις και στα ταξίδια σας για να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε τη φύση.

Mathieu Bonnier, CEO & Marie Thiebaut, General manager of Liteboat on a LiteRace 2X

Χειροποίητο με πάθος

Τα Liteboats είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών αφοσιωμένης εργασίας από την παθιασμένη ομάδα μας. Κάθε σκάφος απαιτεί περισσότερα από 100 στάδια και ειδικούς εργάτες. Από το gelcoating μέχρι την αποκοπή των στρώσεων άνθρακα, από το γυάλισμα μέχρι το τελευταίο αυτοκόλλητο που τοποθετείται, φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια για να σας παρέχουμε ένα τέλειο σκάφος υψηλής ποιότητας. Για την κατασκευή ελαφρών κωπηλατικών σκαφών, η ομάδα της Liteboat χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική κατασκευής: την έγχυση υπό κενό. Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία η ρητίνη εγχέεται σε καλούπι υπό κενό. Δεν υπάρχει αέρας στο σύνθετο σάντουιτς και, κυρίως, ελέγχεται η ακριβής ποσότητα ρητίνης που εγχέεται. Ως αποτέλεσμα, τα σκάφη μας επωφελούνται από ανώτερη ποιότητα σε σχέση με τα σκάφη που κατασκευάζονται παραδοσιακά με χειροποίητο στρώσιμο.